Neem deel aan expertsessies over EPUB en API Design Rules

Content

Forum Standaardisatie nodigt experts uit om te helpen met het toetsen van nieuwe aangemelde standaarden. Als deelnemer van een expertbijeenkomst draagt u bij aan het tot stand komen van ons rapport. Er komen twee bijeenkomsten aan: een over het in procedure nemen van API Design Rules op de 'pas toe of leg uit'-lijst en een over het in procedure nemen van een EPUB versiewijziging.

API Design Rules is een standaard om eenduidig applicaties en databronnen snel en effectief met elkaar te verbinden en eenvoudig informatie uit te wisselen door middel van een set van regels op het gebied van naamgeving en het gebruik van parameters.

EPUB 3.2 is een standaard voor het publiceren van niet-reviseerbare elektronische documenten in e-book formaat, geoptimaliseerd voor gebruik op -maar niet beperkt tot- draagbare apparaten zoals e-readers, tablets en smartphones.

De data en locaties

• EPUB 3.2: maandag 20 januari 2020 13.30-16.30 uur in Den Haag

• API Design Rules: donderdag 30 januari 2020 09.30-12.30 uur in Den Haag

Aanmelden

Als u interesse heeft om aan de expertbijeenkomsten deel te nemen dan kunt u contact opnemen via redouan.ahaloui@forumstandaardisatie.nl of 070-8887776.

Let op: u ontvangt geen vergoeding voor de deelname als expert. Aanmelding als expert geeft geen garantie dat u ook kan deelnemen aan de expertbijeenkomst.