Monitor Open Standaarden 2020: de best scorende ICT-trajecten van het jaar!

31 mei 2021

Inhoud

Dinsdag 1 juni van 15:00 tot 16:00 uur gaat voorzitter Larissa Zegveld in gesprek met organisaties die het beste scoren in de Monitor Open Standaarden 2020. De juiste open standaarden gebruiken op het juiste moment, zorgt voor interoperabiliteit, leveranciersonafhankelijkheid, veiligheid, inclusie en datakwaliteit. Heel mooi, hard nodig maar in de praktijk blijkt dit nog niet zo makkelijk.

Monitor Open Standaarden

Daarom onderzoekt Forum Standaardisatie ieder jaar aanbestedingen met de Monitor Open Standaarden. Met dit onderzoek kijkt het Forum Standaardisatie naar het gebruik van de open standaarden op de ‘Pas toe of leg uit’-lijst. Zo ook in 2020. Vragen organisaties om de juiste open standaarden?

Bijeenkomst

In dit Webinar komen de organisaties met de beste aanbestedingen uit de Monitor Open Standaarden 2020 aan het woord: Hoe komt het dat ze het zo goed gedaan hebben? Hoe was de dynamiek tussen inkopers en opdrachtgevers rond dit onderwerp? Waar lag de kennis en kunde en heeft de Beslisboom Open Standaarden nog een rol gespeeld?

De bijeenkomst duurt nog geen uur en is online te volgen. Aanmelden doet u via het formulier van iBestuur.

Leestip

Bekijk ook alle organisaties met de beste aanbestedingen uit de Monitor Open Standaarden 2020