ECP Jaarfestival 2020

28 okt 2020

Content

Op 17, 18 en 19 november doet Forum Standaardisatie mee aan het ECP Jaarfestival. U kunt deelnemen aan live sessies over de digitale samenleving en voor het eerst kunt u digitaal met ons netwerken door onze virtuele beursstand te bezoeken. We verheugen ons er op om u digitaal te ontmoeten. Vergeet u niet aan te melden voor het evenement. Dit doet u via de website van ECP.

E-mail veilig, bescherm je klanten en je bedrijf

In deze sessie gaan verschillende experts onder leiding van Gerben Klein Baltink (voorzitter van het Platform Internetstandaarden en de Veilige E-mail Coalitie) met elkaar in gesprek over het belang van internetstandaarden en hoe ondernemers en hosters kunnen bijdragen aan veilig internet en e-mailverkeer.

Datum: donderdag 19 november
Tijd: 14:00 uur

Bouw je overheidswebsite met NL Design System

Om 15.00 bespreken we het bouwen van overheidswebsites. Dat doen we samen met Victor Zuydweg van programma Gebruiker Centraal (ICTU). Forum Standaardisatie onderschrijft Gebruiker Centraal in het standaardiseren van overheidswebsites. Dit helpt doorstroom van overheidsgegevens op een eenduidige wijze en op een begrijpelijke manier aan te bieden aan de maatschappij.

Datum: donderdag 19 november
Tijd: 15:00 uur

Meedoen

Meldt u aan via het invulformulier van ECP Jaarfestival.In de komende periode publiceren zij meer over het volledige programma van dit evenement. Hieronder alvast een indruk van onze virtuele stand Forum Standaardisatie en Internet.nl/Veilige E-mail Coalitie.